Accu scootmobiel GoGo Pride Traveller

Is de accu van uw Pride Traveller Go Go snel leeg en kunt u niet meer zo ver rijden? Dan is het noodzakelijk de accu van uw scootmobiel te vervangen. Het vervangen van een accu in deze scootmobiel kunt u zelf doen mits u enige technische kennis heeft. Het gereedschap dat u nodig heeft is een kruiskop schroevendraaier met een lange steel en een M8 steeksleutel. Voordat u de accu’s gaat aanschaffen is het belangrijk te weten of de lader nog werkt en de zekering in de accubak nog goed is. Dit is belangrijk anders laden uw nieuwe accu’s niet op.

Het type accu dat u nodig heeft is afhankelijk van de grootte van de accubak. In de kleinere accubak plaatst u de 12Ah accu’s en in de grote accubak passen twee 20Ah accu’s.
accubak-Pride-Traveller-Elite

U schroeft de accubak open aan de onderzijde en ontkoppelt de terminal van de accu. De accu’s zitten gemonteerd met klittenband in de accubak. Zodra de accu’s uit de bak zijn haalt u het klittenband van de oude accu en plaatst dit terug in de accubak. U plaatst de nieuwe accu’s en sluit de bedrading van de accubak op de terminal van de accu op elkaar aan. Rood op de + plus en zwart op de – min.
Een uitgebreide beschrijving vindt u hier in de handleiding van de Pride Go Go Elite Traveller.
accu scootmobiel gogo

Uiteraard is het mogelijk de accu’s door ons te laten plaatsen in uw Pride Elite Traveller Go Go. U komt met het accupakket naar onze showroom met werkplaats in Amersfoort en wij plaatsen de accu’s dan gratis voor u. Dit doen wij meteen en zonder afspraak.

Heeft u vragen over accu scootmobiel GoGo Pride Traveller? Bel dan met 085-2014 214