Team Mobility & you

Mobility & you is uw betrokken mobiliteitsleverancier, opgericht door Fiona de Breet en Vincent ter Maat en sinds augustus 2012 gevestigd in een mooie ruime showroom aan de Kaliumweg 10b in Amersfoort. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met scootmobielen, en zijn deskundig op elektrische mobiliteit. “Wij zetten onze kennis en ervaring van elektrische mobiliteit in om een mooi assortiment van hoge kwaliteit scootmobielen, rolstoelen, e-scooters, e-bikes en andere elektrisch aangedreven hulpmiddelen samen te stellen en via onze showrooms aan te bieden.”

“Naast Mobility staat er ook ‘you’ in onze naam. We kiezen voor een persoonlijke benadering, betrokken bij de situatie, voorkeuren en wensen van onze klant. We willen de tijd nemen voor onze klant en samen zoeken naar de beste keuze, bijvoorbeeld door soms net een stapje verder te gaan dan de standaard oplossing. Want waarom zou iemand die in mobiliteit beperkt is, niet op een mooi product mogen rijden? En als je ziet dat de klant met een glimlach weer naar huis gaat, dan is onze missie geslaagd.” aldus de ondernemers.

De mooie showroom van 500m2 heeft een unieke uitstraling en geeft klanten de gelegenheid om alles indoor uit te proberen. Even verder in het pand vind je de open werkplaats waar iedereen welkom is om een kijkje in de “keuken” te nemen. In de moderne werkplaats worden nieuwe producten opgebouwd, tal van aanpassingen gemaakt en service gedaan aan bestaande producten. We hebben een ervaren en deskundige monteur als collega, die graag meedenkt met de klant. Kortom een enthousiast en gemotiveerd team dat wel van een uitdaging houdt.

————————————————————————————————————-

Vaste scootmobielen

Opvouwbare scootmobielen

Rolstoelen

E-bikes

Light Drive rolstoelaandrijving