Opvouwbare scootmobiel met vering

Bent u opzoek naar een opvouwbare scootmobiel met vering? Dan hebben wij de juiste scootmobiel voor u.

Er zijn verschillende mogelijkheden. De Vivo van Life & Mobility is een opvouwbare scootmobiel met vering op de achteras. Deze opvouwbare scootmobiel is modern vorm gegeven en heeft grote wielen voor extra stabiliteit. Deze grote wielen zorgen er ook voor dat de bodemvrijheid maar liefst 10 centimeter is, een ritje in het bos is geen enkel probleem met dit prachtige apparaat. In het accupakket zitten 18Ah accu’s. Met deze accu kunt u per lading ongeveer 20 kilometer rijden. Het display is overzichtelijk, er bevindt zich de accu indicatie, contact slot en snelheid regelaar. De gashendel werkt middels duim bediening. De demontage is zeer eenvoudig te noemen en gereedschap is hiervoor niet nodig.

Een andere mogelijkheid is als u een opvouwbare scootmobiel met vering wilt gaan kopen is de Colibri van Invacare. Deze opvouwbare scootmobiel kunt u zelf samen stellen. De vering in deze opvouwbare scootmobiel zit in de mast van de stoel kolom. De vering is verkrijgbaar in diverse hoogtes voor een optimale zitpositie. Verder heeft u de keus uit 5 verschillende kleuren. Ook is er een optie met grote wielen en zwaardere accu’s.

Deze en andere opvouwbare scootmobielen met vering of een opvouwbare scootmobiel met luchtbanden staan rijklaar in de showroom. Bel gerust voor een afspraak of aanvullende informatie. 035-7118711

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.