Solo 3 scootmobiel prijs, topklasse in ergnomie, krachtig en stoer

De Solo 3 scootmobiel is met zijn unieke gepatenteerde veersysteem uitermate geschikt voor mensen met rugklachten. Het INDEGO torsie veersysteem vangt oneffenheden in de weg op zonder verlies van prestaties en rij-comfort. De Solo is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen sportief (Active), comfortabel (Comfort) of extra geveerd (Xtra). Met een maximum snelheid van 19 km/h is mogelijk om snel grote afstanden af teleggen. De actieradius is afhankelijk van de accu grote. Standaard is dit 60Ah en is uit te breiden tot maximaal 97Ah voor een actieradius van ongeveer 65 kilometer.

De scootmobiel is voorzien van een automatische snelheidsbegrenzer in bochten wat het veilig rijden bevorderd, net als de noodstop knop op het dashboard. De boordcomputer beschikt over uitgebreide instel mogelijkheden oa. optrek en rem snelheid. Bij Mobility & You stellen wij deze graag samen met u in. Verder beschikt de Solo over cruisecontrol wat eenvoudig is in/uit te schakelen middels een druktoets. In het display kunt u de snelheid, trip afstand, totaal aantal kilometers, tijd, datum en buitentemperatuur uitlezen. De schakelaars voor de richting aanwijzing bevinden zich aan de binnenzijde van het stuur, deze zijn eenvoudig te bedienen en gaan automatisch uit.

De hoek van de stuurkolom is met een gasveer te verstellen ook kunnen wij de lengte van de stuurkolom afstellen voor een ontspannen en juiste zithouding. De stoel van de Solo is een echte ‘captain seat’. De rug en armleggers zijn geheel naar behoefte af te stellen ook de lumbaal ondersteuning is door middel van een handpomp te bedienen. De schuifslede is standaard bij de Solo en middels een hendel onder de stoelzitting te gebruiken. De geveerde stoel kolom is tevens verstelbaar in hoogte.  In overleg is de stoel verkrijgbaar in diverse zitbreedte en diepte.

Deze stevige scootmobiel is bestemd voor een gebruikers gewicht tot 160kg. De Solo is naar keuze verstevigd verkrijgbaar voor een gewichtsbelasting tot maximaal 200kg.

Bekijk hier alvast de handleiding van de Solo 3 scootmobiel