Mobility & you BV is gespecialiseerd in elektrische mobiliteitsprodukten voor mensen die in mobiliteit beperkt zijn.
Al ruim 8 jaar zetten wij onze kennis en ervaring van elektrische mobiliteit in om een mooi assortiment van hoge kwaliteit scootmobielen, rolstoelen, handbikes en andere elektrisch aangedreven hulpmiddelen samen te stellen en via onze showroom aan te bieden. De ruime showroom in Amersfoort heeft een unieke uitstraling en geeft klanten de gelegenheid om alles indoor uit te proberen. In de eigen werkplaats worden nieuwe producten opgebouwd, aanpassingen gemaakt en service gedaan aan bestaande producten.
Wij bieden ook service aan huis die om een nette en adequate aanpak vraagt waar de klant blij van wordt.

In verband met het vertrek van een collega en uitbreiding van onze klantenkring zijn wij op zoek naar een

gedreven MONTEUR voor min. 32 uur p/w

waarbij de nadruk ligt op de buitendienst.

Wij bieden een leuke afwisselende baan met groeikansen in een klein team van 8 collega’s. Het ene moment voer je een service uit op een scootmobiel, handbike of rolstoel en het andere moment bouw je een aandrijving op een rolstoel. In deze functie ben je de ene helft werkzaam bij de klant thuis en de andere helft in de werkplaats. Bij de werkzaamheden die bij de klant thuis uitgevoerd worden ben jij dus het gezicht van het bedrijf.

Wie zoeken wij?
Iemand die graag op pad gaat. Je weet van aanpakken en je wordt blij van het klantencontact. Je bent zorgvuldig, servicegericht en denkt in oplossingen. Verder kun je goed overzicht houden, kom je afspraken met de klant na en zorg je dat alles administratief op de juiste manier wordt geregistreerd.

Profiel:
-relevante technische opleiding
-ervaring op het gebied van elektronica en techniek
-rijbewijs B
-klantvriendelijk en servicegericht
-commercieel
-creatief
-flexibel
-meedenkend

Genoeg uitdaging voor je? Mail ons je sollicitatiebrief met CV naar info@mobility-you.nl t.a.v. Vincent ter Maat of Fiona de Breet. Heb
je meer informatie nodig bel ons dan even via 035-7118711