Solo Specialist – Voorjaarsactie 2024

In het voorjaar van 2024 hebben de Solo Special Edition modellen een extra korting. Zie onderstaand overzicht.

Mobility & you heeft meer dan 20 jaar Solo scootmobiel ervaring. Wij kunnen u deskundig adviseren over uw Solo, Presto of Vivo scootmobiel. In onze showroom tonen wij alle modellen! Kom langs, en overtuig uzelf welke scootmobiel het beste past. Wij helpen u graag. Eerst wat meer informatie? Bel ons voor een brochure op telefoonnummer: 085 – 2014 214.

Indego vering Solo scootmobielen

Revolutionair INDEGO veersysteem!

De Solo scootmobielen van Life & Mobility zijn voorzien van het gepatenteerde veersysteem onder de naam INDEGO. Dit geeft deze scootmobielen een unieke rij-beleving en comfort, dat vooral door mensen met pijnklachten of intensieve rijders erg gewaardeerd wordt!

INDEGO veersysteem in het kort

   • Comfortabel rijden dankzij de natuurlijke eigenschappen van de rubberen vering.
   • De wielen veren onafhankelijk van het frame.
   • Een rechte houding; ondanks oneffenheden in het wegdek.
   • Bij de 4-wielscooters zit het INDEGO veersysteem ook op de vooras.

Het menselijk lichaam is gemaakt voor verticale beweging en belasting, een zijwaartse belasting voelt juist vervelend aan. Onze ruggengraat is in staat naar voren en naar achteren te bewegen, maar in zijwaartse richting zijn we veel minder soepel en zijn schokken al snel hinderlijk. Om het lichaam in zijwaartse richting zo laag mogelijk te belasten, zijn de Solo en Presto van Life & Mobility uitgerust met het unieke gepatenteerde INDEGO veersysteem. Een veersysteem dat glad afrekent met oneffenheden in de weg!

Comfortabel op pad met de Solo, Mezzo of Primo scootmobiel

Het INDEGO veersysteem is gebaseerd op rubber. Dit heeft direct een dempende werking, ongeacht de belasting door de gebruiker. Bij rubber hoeft namelijk geen aanvangskracht overwonnen te worden zoals bij een spiraal- of gasvering. Uitstekend comfort dus!

Vering naar keuze bij de Solo scootmobiel

De Solo scootmobiel behoord tot de topklasse. Het INDEGO veersysteem van de Solo is naar keuze sportief (Active), comfortabel (Comfort) of extra zacht (Xtra) afgesteld. Dit maakt deze scootmobiel uitermate geschikt voor mensen met forse pijnklachten, zoals rugklachten en reuma.

Bekijk ook onderstaand filmpje over het revolutionaire INDEGO veersysteem: