Scootmobielen

Een scootmobiel kiezen? Dan kunnen we u een paar tips geven! Er zijn namelijk scootmobielen in vele soorten en maten verkrijgbaar; 3-wielers, 4-wielers en 5-wielers, van klein naar groot.

Hoe kiest u de juiste scootmobiel?

Het is verstandig om u vooraf een paar vragen te stellen. Waarvoor wilt u de scootmobiel gaan gebruiken? Zijn dit langere ritten, of juist de ritjes in de buurt? Of wilt u de scootmobiel liever meenemen in de auto, zodat u zelfstandig mobiel bent in een nieuwe stad, pretpark of dierentuin? De antwoorden op deze eerste vragen kunnen eisen stellen aan de snelheid waarmee u wilt rijden (bijv. wandeltempo (max 6 km/u) of fietstempo (15-20 km/u)). U krijgt zo al een idee of het een grote of kleine scootmobiel moet worden.
Vervolgens zijn er wellicht wensen ten aanzien van het zitcomfort en de bediening. Heeft u pijnklachten, dan is een goede vering echt nodig. Ook de bediening van de scootmobiel kan voor u van bijzonder belang zijn.
Wilt u hulp bij uw keuze? Bel ons gerust op 035-7118711.

In de showrooms van Mobility & you hebben we een breed assortiment scootmobielen staan. We hebben de scootmobielen per productgroep bij elkaar gezet zodat u direct een overzicht heeft van de scootmobiel waar u naar op zoek bent.

Reis- of opvouwbare scootmobielen. Makkelijk uit elkaar te nemen, en in verschillende delen in de auto te tillen. Uitvoeringen zijn er in 3- of 4-wielen. Maximum snelheid 6 km/u, actieradius tot zo’n 20 km.
Compacte scootmobielen met een maximum snelheid tussen 6 – 12 km/u. Actieradius tussen 30 – 40 km. Leverbaar inclusief goede vering, met 3 of 4 wielen
Grote, vaste scootmobielen met een snelheid tussen 15 – 20 km/u. Uitvoeringen zijn er als stoere, luxe en/of comfortabele scootmobiel met 3 of 4 wielen. Actieradius tussen 40 – 70 km.

Om tot een goede beslissing te komen moet er naast voldoende keuze ook voldoende deskundigheid zijn. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de branche, en gaan graag met u in gesprek over uw wensen en mogelijkheden. Ook wanneer u een bijzondere aanpassing nodig heeft, staan onze ervaren technische monteurs voor u klaar. Zij verzorgen de verzekering, service- en onderhoudsbeurten van al onze producten.
En als u zich misschien wat onzeker voelt, omdat het wellicht de eerste keer is dat u op een scootmobiel rijdt, vraag dan gerust naar onze scootmobiellessen. Deze geven wij eventueel aan huis zodat u in uw eigen omgeving kunt oefenen.
Meer informatie of een afspraak plannen? Bel 035-7118711 of vul het formulier voor een afspraak in.

Een scootmobiel kiezen? Lees onze keuze wijzer.

scootmobiel Solo fiets sfeer foto

Een opvouwbare scootmobiel, een goede keuze voor de korte rit en als u de scootmobiel mee wil nemen in de auto.

scootmobiel Invacare Colibri in wit