Gemino rollators

Gemino Rollators

Op zoek naar een rollator die past bij jouw actieve leven en waarmee je comfortabel en vol vertrouwen kan wandelen, of je nu onderweg bent of thuis? Maak dan kennis met ons uitgebreide assortiment aan design rollators en ontdek welke Gemino rollator bij jouw past!
Onze lichtgewicht rollators hebben een sprekend design, zijn comfortabel, veilig en verkrijgbaar in verschillende modellen, maatvoeringen en kleuren. Er is dus altijd een Gemino rollator die bij jouw persoonlijke stijl en wensen past.

Ben je op zoek naar een fijne rollator waar je lang mee vooruit kan? Onze rollators ondersteunen je bij jouw actieve leven. De rollators geven vertrouwen en zorgen voor comfort tijdens het wandelen. Met ons uitgebreide assortiment is er altijd een passende rollator voor jou!

Rollators van Gemino

Bij het vinden van de juiste rollator ben je bij Gemino aan het juiste adres. Wij willen je graag je zelfstandigheid en mobiliteit teruggeven met onze rollators. Daarom letten wij erop dat onze rollators van hoge kwaliteit zijn. De stabiele en hoogwaardige rollators zijn veilig om mee te wandelen en hebben daarbij een mooi design. Gemino let erop dat je comfortabel en met plezier kan blijven wandelen!

Wat is de juiste rollator voor jou?

Binnen- of buitenrollator?

Het is belangrijk dat je een rollator kiest die goed bij je past. Maar welke rollator moet je kiezen? Dat hangt af van een aantal factoren. Wandel je bijvoorbeeld veel buiten of juist veel binnen? Als je graag uitstapjes naar buiten maakt, is het verstandig om een goede rollator voor buiten aan te schaffen. Deze rollators zijn voorzien van de juiste banden waarmee je veilig buiten loopt. Benieuwd naar onze buitenrollators? Bekijk dan de Gemino 30 Comfort, Gemino 30 Comfort met Pluspakket en de Gemino 60.
Heb je de rollator nodig om binnenshuis te kunnen lopen, dan kan je het beste kiezen voor een rollator voor binnen. De volgende modellen zijn het meest geschikt voor gebruik binnenshuis:  Gemino 20, Gemino 30, Gemino 30 Comfort en de Gemino 30 Comfort met Pluspakket. Wij helpen je graag bij deze keuze!

Parkinson rollator

Heb je de ziekte van Parkinson? Gemino heeft rollators die speciaal ontworpen zijn om ervoor te zorgen dat iemand met Parkinson veilig en zelfstandig op pad kan. Op deze rollators zit bijvoorbeeld altijd een vertraagrem gemonteerd. Een veelvoorkomend kenmerk bij Parkinson is een loop blokkade. De Gemino 30 Parkinson rollator is uitgerust met een lasersysteem. Wanneer je in zo’n loop blokkade terecht komt, kan je de laser inschakelen. Hierdoor verschijnt er een laser tussen de wielen van de rollator waar je je op kan focussen tijdens het wandelen. Door de focus op de grond te verleggen, is er een grotere kans om de blokkade te doorbreken.

Lichtgewicht rollator

Zeker als je van plan bent om veel uitstapjes buiten de deur te maken, is een lichtgewicht rollator geen overbodig luxe. Doorgaans kan je in Nederland goed over de stoepen lopen, maar je zal obstakels zoals geparkeerde fietsen tegen komen. Het is handig als je hier makkelijk en veilig langs kan manoeuvreren. De lichtgewicht rollators van Gemino helpen je hierbij. De rollators zijn makkelijk in te klappen en door het lage gewicht eenvoudig op te tillen en te vervoeren. Onze lichtgewicht rollators zijn de Gemino 20, Gemino 30, Gemino 30 Comfort en de Gemino 30 Comfort met Pluspakket.

Rollators met onderarmschalen

Heb je extra ondersteuning nodig tijdens het wandelen? Of ben je bezig met een revalidatieproces? Gemino heeft hiervoor een speciaal ontwikkelde rollator. De Gemino 30 Walker en de Gemino 60 Walker bieden extra ondersteuning bij het bewegen door bijvoorbeeld de armsteunen. Het is belangrijk dat je een goede houding hebt tijdens het lopen. Daarom komt de Walker rollator in twee verschillende maten die ook nog te verstellen zijn. Zo kan je de rollator precies afstemmen op de juiste hoogte.

Kinderrollator

Ook biedt Gemino rollators voor kinderen aan. Deze rollators, speciaal ontwikkeld voor kinderen, zijn sprekend van design en zorgen ervoor dat je veilig, makkelijk en comfortabel kan blijven wandelen!

Altijd de juiste rollator!

Door de ruime keus aan rollators zorgen we ervoor dat je altijd de juiste rollator kiest. De vele stijlen en modellen geven je de gelegenheid om de perfecte rollator uit te zoeken. Al onze rollators zijn lichtgewicht en hebben een sprekend design. Met de bijpassende accessoires, maak je jouw rollator helemaal eigen en kan je weer veilig en zelfstandig op stap!

Hulp of advies nodig bij het kiezen van de juiste rollator? Neem vooral contact met ons op!