Een gebruikte scootmobiel

In totaal hebben wij steeds rond 50 scootmobielen in onze showroom in Amersfoort staan, in alle prijsklassen en maten. Zoekt u iets wat er niet tussenstaat, bel gerust met een van onze verkopers. Zij kunnen u direct vertellen of er een model scootmobiel aan zit te komen.
U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 035-7118711 of het contact formulier invullen op onze website.

De gebruikte scootmobielen die Mobility & you aanbiedt, zijn doorgaans scootmobielen waarvan wij de geschiedenis kennen.
Voordat een gebruikte scootmobiel door ons wordt aangeboden, is de scootmobiel grondig geïnspecteerd. Wij controleren onder andere de aandrijving, koolborstels, laad gedeelte, banden, stuur inrichting, en elektrische gedeelte. Onderdelen die niet meer voldoen, worden vervangen. Alleen scootmobielen in goede of zeer goede staat, worden door ons als ‘gebruikte’ scootmobiel aangeboden. Om de actieradius te garanderen vervangen wij altijd de accu’s. In overleg is het plaatsen van een grote set accu’s mogelijk. De garantie termijn op een tweedehands scootmobiel is doorgaans 3 maanden. Naast ons gebruikte assortiment bieden wij ook enkele demonstratie modellen aan. Deze scootmobielen worden in gezet bij passingen, hebben enkele kilometers gereden en soms hier en daar een krasje. Deze scootmobielen verkopen wij met de originele fabrieksgarantie.

Net als een nieuwe scootmobiel moet een gebruikte scootmobiel verzekerd worden. Het afsluiten van een WA verzekering doen wij voor u, deze sluiten wij af via UNIgarant een partner van de ANWB.
Om uw gebruikte scootmobiel in goede conditie te houden adviseren wij u om jaarlijks een servicebeurt uit te laten voeren. Hiermee verlengt u de levensduur van uw scootmobiel. De servicebeurt kunnen wij veelal aan huis uitvoeren.