3-wiel demontabele scootmobiel

4-wiel demontabele scootmobiel

3-wiel opvouwbare scootmobiel

4-wiel opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel.

Een reis- of opvouwbare scootmobiel. Makkelijk uit elkaar te nemen en in verschillende delen of in 1 deel in de auto te tillen. Uitvoeringen zijn er in 3- of 4-wielen. Maximum snelheid 6 km/u, actieradius tot zo’n 20 km. In ons assortiment hebben wij ook opvouwbare scootmobielen voor grote en zware mensen.

Het is verstandig om u vooraf een paar vragen te stellen. Waarvoor wilt u de vaste scootmobiel gaan gebruiken? Zijn dit langere ritten, of juist de ritjes in de buurt?
Vervolgens zijn er wellicht wensen ten aanzien van het zitcomfort en de bediening. Heeft u pijnklachten, dan is een goede vering echt nodig. Ook de bediening van de scootmobiel kan voor u van bijzonder belang zijn.

Om tot een goede beslissing te komen moet er naast voldoende keuze ook voldoende deskundigheid zijn. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de branche, en gaan graag met u in gesprek over uw wensen en mogelijkheden. Ook wanneer u een bijzondere aanpassing nodig heeft, staan onze ervaren technische monteurs voor u klaar. Zij verzorgen de verzekering, service- en onderhoudsbeurten van al onze producten.
En als u zich misschien wat onzeker voelt, omdat het wellicht de eerste keer is dat u op een scootmobiel rijdt, vraag dan gerust naar onze scootmobiellessen. Deze geven wij eventueel aan huis zodat u in uw eigen omgeving kunt oefenen.

Heeft u specifieke vragen over een opvouwbare scootmobiel neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen uw vragen meteen beantwoorden en u adviseren bij specifieke wensen
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085 – 2014 214
U kunt ons ook bereiken via het contactformulier wij beantwoorden uw vraag dan zo snel mogelijk.

Wij zijn officieel dealer van alle grote merken: