Vaste scootmobielen

Op deze pagina vindt u vaste scootmobielen, zowel 3-wielers als 4-wielers, met maximum snelheden varierend van 10 km/u tot 20 km/u.

Overzicht 3-wiel scootmobielen

Overzicht 4-wiel scootmobielen

Een vaste scootmobiel

De grote en vaste scootmobiel met een snelheid tussen 15 – 20 km/u. Uitvoeringen zijn er als stoere, luxe en/of comfortabele scootmobiel met 3 of 4 wielen. Actieradius tussen 40 – 70 km.

Het is verstandig om u vooraf een paar vragen te stellen. Waarvoor wilt u de vaste scootmobiel gaan gebruiken? Zijn dit langere ritten, of juist de ritjes in de buurt?
Vervolgens zijn er wellicht wensen ten aanzien van het zitcomfort en de bediening. Heeft u pijnklachten, dan is een goede vering echt nodig. Ook de bediening van de scootmobiel kan voor u van bijzonder belang zijn.

Om tot een goede beslissing te komen moet er naast voldoende keuze ook voldoende deskundigheid zijn. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de branche, en gaan graag met u in gesprek over uw wensen en mogelijkheden. Ook wanneer u een bijzondere aanpassing nodig heeft, staan onze ervaren technische monteurs voor u klaar. Zij verzorgen de verzekering, service- en onderhoudsbeurten van al onze producten.
En als u zich misschien wat onzeker voelt, omdat het wellicht de eerste keer is dat u op een scootmobiel rijdt, vraag dan gerust naar onze scootmobiellessen. Deze geven wij eventueel aan huis zodat u in uw eigen omgeving kunt oefenen.

Wij zijn officieel dealer van alle grote merken:

Life & Mobility

Minicrosser

van Os Medical (Premium Dealer)

Invacare

Pride Mobility

Sunrise Medical

Skyline Mobility

Preston Ability